Мамка прокачала зал! Сольний концерт співачки MamaRika

MamaRika
3 жовтня в столичному клубі Caribbean club пройшов сольний концерт MamaRika.

Вщент забитий шанувальниками концертний зал хором співав головні хіти "Prolisky", "Ходять хлопці до дівчат", "FAYNO" і з великим захопленням прийняв нові пісні "Я полум'я", "Дурненька" та "Дівчисько". Яскравий та неординарний відеоряд, божевільні декорації і сексуальний балет здивували та порадували кожного присутнього. У поєднанні з потужним вокалом, українською мелодикою, качовими бітами, елементами хіп-хопу це об'єднало все в один великий музичний вибух українського R'n'B.

У цей вечір MamaRika творила на сцені шалені речі: танцювала тверк, жартувала та загравала з публікою, танцюючи навколо величезного чупа-чупсу, як навколо пілону, пускала в зал тисячі мильних бульбашок з пістолету бензозаправки.

"Цей концерт – серйозний level up для мене та усієї моєї команди. Ми вперше робили такого рівня шоу і вклали у нього всі сили та душу. Я максимально щаслива, адже нам все вдалося і ми отримали шалений фідбек від людей. Я бачила, що весь зал качався та був із Мамкою на одній хвилі. Що може бути краще, ніж сотні людей, які в унісон співають твої пісні і проживають цей момент разом із тобою?! Далі – більше!" – ділиться враженнями MamaRika.

Читайте также

Драгоценные мгновения: Monatik показал новые фото с сыновьями

Драгоценные мгновения: Monatik показал новые фото с сыновьями

MamaRika

MamaRika

MamaRika

MamaRika

MamaRika

Фото: прес-служба MamaRika

Время и Стекло
Предыдущий материал

Шоу Vislovo: Время и Стекло взорвали Дворец спорта

Миша Романова
Следующий материал

Tayanna и Миша Романова открыли бронзовый сезон

Новости партнеров